Cyber Risico - Ron Greten
16019
post-template-default,single,single-post,postid-16019,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_768,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Cyber Risico

Met invoering van de Wet Meldplicht Datalekken en Uitbreiding Boetebevoegdheid is het risico van elektronisch dataverkeer en opslag weer een stuk actueler geworden. Bedrijven en overheden moeten direct een melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens van een ernstige inbreuk en soms de direct betrokkenen (personen wiens gegevens zijn gelekt) informeren. Dit laatste is natuurlijk heel gevoelig, als de klanten geïnformeerd moeten worden dat er ingebroken is en hun gegevens vermoedelijk ook gestolen zijn. Daarnaast kan, afhankelijk van het niveau van veiligheidsmaatregelen, er een boete worden gegeven aan het bedrijf.

Al met al, … goed om deze risico’s ook te laten bekijken door ons bedrijf en u te laten adviseren hieromtrent. Bedenk ook dat elk advies een houdbaarheidsdatum heeft en alleen structureel advies leidt tot vermindering van de risico’s binnen het bedrijf, een veiligere (werk)omgeving, meer arbeids-productiviteit en meer winst.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten